vineri, 12 mai 2017

Mai nou se pot folosi si pixurile in spionaj

Lumea spionilor este mult mai aproape ca niciodata in ziua de azi, cand gadgeturile acestora sunt accesibile la preturi foarte bine si oricine isi poate alcatui o colectie de invidiat. Astfel, nu trebuie sa lipseasca un pix de scris cu camera, ce reprezinta cel mai discret mod de a captura imagini, fara a da de banuit celor din jur.

Usor de folosit

Aceste dispozitive sunt foarte usor de folosit si ofera chiar posibilitatea de monitorizare prin intermediul telefonului mobil, se poate atasa si un card de memorie, fiind insa nevoie de o aplicatie din Google Play sau AppStore pentru a avea acces la toate functiile. Rezolutia camerei variaza de la un model la altul, insa multe dintre acestea sunt de calitate HD sau Full HD, in timp ce puterea este de 1W. Si capacitatea bateriei variaza, insa cele mai multe vor putea fi folosite fara incetare pret de o ora, fie non stop daca pixul este alimentat la priza. Pentru o incarcare completa sunt suficiente circa 80 de minute. In schimb, este important de stiut faptul ca temperatura de functionare este intre 0 si 40 de grade, in timp ce umiditatea nu ar trebui sa varieze intr-un interval mai mare decat 20% si 80%.

Pachet complet

Pachetul cu un pix iuni cu camera contine pe langa dispozitiv, cablul USB de alimentare, dar si manualul de utilizare cu care pot fi descoperite cu usurinta toate functiile. Se poate atasa un card de pana la 32 de GB, astfel incat memoria sa fie mai mult decat suficienta, iar dimensiunile sale modeste il recomanda intr-o multime de situatii.

Unde gasesc?


Astfel de gadgeturi pot fi achizitionate de la iUni, fie prin plasarea unei comenzi pe site, fie direct din showroom, unde clientii au ocazia si de a testa produsele inainte de a le cumpara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu