joi, 20 aprilie 2017

Pentru kit-uri gpl, multi soferi recomanda Monteazagp

Soferii care urmaresc obtinerea unui consum cat mai mic de combustibil la fiecare drum parcurs pot apela la MonteazaGPL in Bucuresti, aceasta fiind cea mai eficienta modalitate. Instalatiile sunt foarte moderne, se pun in functiune cu usurinta si promit economii de circa 40%, in timp ce investitia initiala de circa 500 de euro se amortizeaza in primele 12 luni sau mai rapid, in functie de distanta parcursa.

Siguranta

Aceste dispozitive sunt astazi foarte sigure, insa este esential ca instalarea sa aiba loc doar in service-urile acreditate RAR pentru a putea beneficia de garantie. De asemenea, rezervoarele acestora sunt chiar si de 30 de ori mai groase decat cele cu care vin echipate masinile de linie, motiv pentru care sunt ideale pentru orice autoturism.

Durata de viata

Daca sunt intretinute in mod corespunzator, instalatiile de la MonteazaGPL in Bucuresti pot rezista foarte bine chiar si peste 10 ani sau mai mult, iar in timpul folosirii este prelungita si durata de viata a motorului. Acest aspect este datorat faptului ca gazul petrolier lichefiat este mult mai curat decat combustibilul obisnuit si nu se depun pe componentele motorului substante daunatoare.

Spatiu disponibil

Mai mult, in ziua de azi se gasesc dispozitive care se prezinta sub forma rotii de rezerva, astfel ca o pot inlocui cu succes, iar rezervoarele nu mai ocupa o buna parte a portbagajului. Pe aceasta cale se elimina o problema importanta pentru majoritatea soferilor, care nu erau dispusi sa apeleze le GPL pentru ca mai apoi aveau probleme de fiecare data cand erau nevoiti sa transporte obiecte mai voluminoase.

Pentru orice motor


Se gasesc astfel de instalatii pentru toate motoarele masinilor, indiferent de marca, model si versiune, fiind foarte eficiente, sigure si promitand economii semnificative la fiecare drum parcurs, iar preturile se invart in jurul valorii de 500 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu