marți, 15 noiembrie 2016

Cand montam camere de supraveghere la interior?

Securitatea este importanta intotdeauna, atat in propria locuinta, cat si in exteriorul acesteia sau la locul de munca, iar evolutia tehnologica a permis ca sistemele de supraveghere sa fie mult mai accesibile astazi decat in anii trecuti. In schimb, pe piata exista numeroase modele, astfel ca este dificil sa se ia o decizie in acest sens, insa pentru cei care vor sa fie siguri de alegerea facuta, pot apela la showroom-ul iUni din sectorul 3 al capitalei, unde angajatii sunt intotdeauna incantati sa gaseasca cele mai bune solutii. Pentru camere supraveghere interior se gasesc variante atat la 150 de lei, cat si la 2.500 de lei pentru cele mai avansate, insa exista si variante de mijloc, care propun performante potrivite pentru multe cazuri.

Functii

Bineinteles ca astfel de sisteme sunt achizitionate pentru a supraveghea interiorul unei locuinte sau a oricarui alt spatiu, avand rolul principal de a inregistra imaginile si de a le salva fie pe o memorie externa atasata, fie in cloud. Astazi cele mai multe camere sunt color, au o vizibilitate foarte buna chiar si pe timp de noapte, rezistand chiar si la conditiile meteo nefavorabile. Modelele mai avansate tehnologic pot inregistra sau captura imagini la rezolutii Full HD pentru ca detaliile sa fie mult mai usor de studiat.

Usor de montatDe asemenea, s-a renuntat la carcasele din plastic, optandu-se pentru cele din metal intrucat sunt mult mai rezistente, in timp ce consumul de energie nu mai reprezinta o problema, fiind mult mai economice din acest punct de vedere. In plus, pentru cei preocupati de acest aspect, pot opta pentru camere supraveghere interior dotate cu senzor de miscare care sa inregistreze doar la detectarea unei miscari. De asemenea, utilizatorii au ocazia de a urmari imaginile in timp real de pe laptop, tableta sau telefon prin intermediul unei aplicatii downloadate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu