luni, 23 mai 2016

Unde te poti caza ieftin in Busteni

Busteniul este una dintre cele mai populare statiuni montane din tara noastra, fiind vizitata de turisti din toate colturile lumii, atat iarna, cat si vara. Cu siguranta ca orice turist isi doreste sa aiba parte de un hotel cu dotari superioare, insa de cele mai multe ori costurile sunt inaccesibile. In schimb, cine cauta cazare ieftina in Busteni poate avea o supriza placuta: regimul hotelier.

Fie ca este vorba de apartamente, garsoniere, case, cabane, cele ce pot fi inchiriate in regim hotelier reprezinta un mare avantaj pentru turisti, deoarece preturile sunt inferioare celor practicate de hoteluri sau pensiuni. Asadar, poate fi o adevarata oportunitate spre deosebire de ofertele unitatilor de cazare traditionale, iar oaspetii beneficiaza de un confort pe care il pot gasi doar acasa, fiind satisfacator chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Suprafata mare

Regimul hotelier propune o suprafata mult mai mare decat o simpla camera de hotel, care cu siguranta ca este suficienta pentru ca oaspetii sa se poata desfasura in voie, fara a se simti presati din cauza lipsei de spatiu. De asemenea, o suprafata mai mare presupune si un plus de intimitate pentru familiile cu copii, intrucat cei mici pot dispune de propriul spatiu in care sa se joace, in timp ce parintii au camera lor. In plus, in cazul regimului hotelier nu vei fi deranjat niciodata de cameriste sau alti membri ai staff-ului unitatilor de cazare. Curatenia se face in functie de preferintele oaspetilor, de regula o data pe saptamana, tocmai pentru ca sederea sa fie mai linistita si mai relaxanta.

Facilitati


Pe langa faptul ca regimul hotelier dispune de propria bucatarie ce permite turistilor sa isi gateasca bucatele preferate ori de cate ori doresc, aceste apartamente sunt de regula situate in centrul statiunii, astfel ca in apropiere se gasesc in permanenta magazine sau supermarket-uri de unde sa se poata face aprovizionarea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu